Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Siječanj 2021 10:03

Nakon što su mu došli isključiti struju 71-godišnjak bacio bombu - dvije osobe HEP-a stradale

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

PAKRAC - OKCP Policijske uprave Požeško-slavonske javio je da je danas oko 9,19 minuta od strane za sada nepoznate muške osobe u Pakracu u ulici Jana Žiške bačena eksplozivna naprava na dvije muške osobe. Od eksplozije dvije muške osobe su ozlijeđene te im se pruža liječnička pomoć u OŽB Pakrac. Mjesto događaja je predmet očevida koji provode službenici PP Pakrac. O težini ozljeda i samomom događaju izvijestit ćemo po završenom očevidu.

Policija je javila naknadno da je zbog bacanja eksplozivne naprave uhićen 71-godišnjak iz Pakraca. Naknadno smo saznali da je 71-godišnjak bacio bombu na djelatnike HEP-a koji su mu došli iskljkučiti struju. Slijedi dalje kriminalističko istraživanje.

NOVO - priopćenje Policijske uprave Požeško-slavonske:

U srijedu 27. siječnja 2021. oko 9.19 sati u Pakracu u Ulici Jana Žiške, muškarac je iz kuće bacio eksplozivnu napravu na trojicu muškaraca djelatnika HEP-a. Tom prilikom su 52-godišnjak i 55-godišnjak ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu u Pakrac radi pružanja daljnje liječničke pomoći, dok je treći muškarac starosti 53-godine naknadno zatražio liječničku pomoć. U eksploziji je došlo do oštećenja susjednih kuća. Vezano za navedeno uhićen je 71-godišnjak i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.