Ispiši ovu stranicu
Petak, 29 Siječanj 2021 08:00

Teretnim Ivecom oduzeo prednost vozačici u Opelu, a 61-godišnjak nepropisno parkirao Volkswagena koje se potom samo udaljilo i udarilo u BMW

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak 28. siječnja 2021. oko 14.10 sati u Pakracu na križanju ulica Matije Gupca i Vinka Rehaka, 55-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Iveco“, daruvarskih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska 54-godišnjoj vozačici koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka i koja je tom prilikom udarila prednjim dijelom vozila u bočnu stranu „Iveca“. 55-godišnjem vozaču je na mjestu događaja izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Istoga dana oko 15.15 sati u Požegi u Dalmatinskoj ulici, 61-godišnjak je nepropisno zaustavio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka na pješački nogostup te napustio vozilo, a da nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da vozilo krene samo s mjesta. Tom prilikom vozilo je samo krenulo te je došlo do udara prednjom stranom  „Volkswagena“ u desnu bočnu stranu osobnog automobila marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježenom parkirališnom mjestu parkirao 60-godišnjak. 61-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.