Ispiši ovu stranicu
Utorak, 06 Srpanj 2021 08:06

Potukle se dvije žene na bazenima a 81-godišnji biciklist vozio krivim smjerom i udario u Peugeot

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Narušavale javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 22. lipnja 2021. oko 21 sat u Lipiku u Ulici Hrvatske mladeži, na gradskim bazenima, verbalno i tjelesno sukobile dvije ženske osobe starosti 25 i 40 godina zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 5. srpnja 2021. oko 23.40 sati u mjestu Kuzmica na neutvrđeni način je došlo do požara u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U ponedjeljak 5. srpnja 2021. oko 12.35 sati u Požegi u Ulici Kamenita vrata, 81-godišnjak koji je upravljao biciklom  kretao se u suprotnom smjeru te udario u osobni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 38-godišnjakinja koja je skretala ulijevo. U prometnoj nesreći 81-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Blacko te  bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Vidovci.