Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 23 Lipanj 2022 19:55

Policija Požeško-slavonska potvrdila da je suprug pročelnice Menđel priveden i u pritvoru

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Policija PU požeško-slavonske potvrdila je navode medija, da je suprug pročelnice Andreje Menđel, 28-godišnji Ivan Menđel priveden još jučer u Policijsku postaju i poslije ispitivanja i kriminalističke obrade predan pritvorskom nadzorniku. 

Incident u kojemu se suprug pročelnice Menđel verbalno i prijetnjama obrušio na urednika požeškog portala dogodio se jučer u noćnim satima. Po riječima očevidaca skoro je došlo i do fizičkog nasrtaja na 27-godišnjeg Mateja Pejakovića iz Požege. 

Sa ovakvim ponašanjem Požega je postala poznata širokoj javnosti Hrvatske, nasilničko ponašanje svakako je jedan od načina na koji se obračunavaju svi koji su bliski vlasti. No to sve govori i o onima koji ih na te pozicije postavljaju, imenuju i protežiraju. Uglavnom nasilje i dalje caruje Požegom, bila je slučaj u nedavnoj prošlosti a izgleda da će se tako i nastaviti. No i ovaj puta su ponovno u žiži javnosti članovi HDZ-a koji se ne mogu oteti porivu da iskazuju svoje nasilje. Nije se to do prije nekih 6 godina dešavalo u HDZ-u, a onda je uslijedila jedna Izborna sjednica gradskog HDZ-a Požega na kojoj je, nakon što su sve djelatnike medija istjerivali sa sjednice pogrdnim i ružnim riječima, a nakon toga bez medija izabrali Darka Puljašića za svog predsjednika. Od tada su se počela dešavati nasilja i prijetnje novinarima, raskidanje ugovora ako nismo pisali kako je to gospodinu Puljašiću odgovaralo, a svoje lice su pokazali ne u jednom slučaju obiteljskog nasilja. Na novinare se i fizički nasrtalo, no svi ti nasilnici su samo malo maknuti sa scene, a zapravo se nikome ništa nije dogodilo. Čak su ostali i članovi HDZ-a.

Gradonačelnik Požege Željko Glavić nije, kako saznajemo, htio komentirati ovu situaciju i neželjeno događanje, no očekujemo od njega svakako brzo očitovanje, ali i djelovanje.