Ispiši ovu stranicu
Utorak, 25 Veljača 2014 14:03

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
U ponedjeljak, 24. veljače 2014. godine, oko 4 sata, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje) prilikom policijskog postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dvije zlouporabe opojnih droga

U ponedjeljak, 24. veljače 2014. godine, oko 15.20 sati, prilikom nadzora prometa u Ruševu, policijski službenici su osobnom automobilu marke „Volkswagen“, virovitičkih registarskih oznaka zatekli 23-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao manju količinu opojne droge cannabis marihuane.
Istoga dana, oko 15.45 sati, u Lipiku, u Ulici Marije Terezije, policijski službenici su zatekli 19-godišnjaka koji je konzumirao ručno motanu cigaretu punjenu mješavinom duhana i cannabis marihuane. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 24. veljače 2014. godine, oko 11.40 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, 32-godišnjak koji je upravljao autobusom marke „Volvo“, daruvarskih registarskih oznaka skretao je ulijevo a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak i koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen u desnoj prometnoj traci. Protiv 32-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Teška krađa provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 21. prosinca 2013. godine do 23. veljače 2014. godine, u mjestu Radnovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 59-godišnjaka i otuđio hidrofor. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.