Ispiši ovu stranicu
Petak, 14 Ožujak 2014 12:50

U naletu vlaka teško ozlijeđena jedna osoba

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

TRNOVAC – U 12,20 sati na pružnom prijelazu iz Trnovca u Trenkovo dogodila se teška prometna nezgoda, gdje je radna kompozicija vlaka koja je nailazila iz Požege u smjeru Velika naletila na osobni automobil marke „Golf“ koji se nije zaustavio na pružnom prijelazu gdje je označeno sa znakom „STOP“. Po riječima strojovođe prije prijelaza davao je nekoliko puta zvučni signal. U prometnoj nezgodi teško je ozlijeđena jedna osoba, kojoj su priskočili u pomoć svi mještani sela do dolaska hitne pomoći, koja je na tom dijelu Općine 20-tak minuta ranije imala još jednu intervenciju. Po dolasku hitne osoba je prevezena u OŽB Požega. 

Dodano 15.ožujka 2014.

U petak, 14. ožujka 2014. godine oko 11,55 sati u mjestu Trenkovo u Ulici Vladimira Nazora 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel Astra“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i uvjetima na kolniku (grupa djece uz rub kolnika) udario je u sedmogodišnju djevojčicu koja je pretrčavala kolnik. Djevojčica je lakšeIMG 5583 ozlijeđena, a protiv vozača slijedi prekršajna prijava.
Svega nekoliko minuta kasnije oko 12.12 sati, također u mjestu Trenkovo, u Mirogojskoj ulici na prijelazu ceste preko željezničke pruge, bez uređaja za zatvaranje prometa i uređaja za davanje svjetlosnih i zvučnih znakova, 66-godišnji vozač osobnog automobila marke "VW Golf", požeških registarskih oznaka, kretao se bez zaustavljanja zbog čega je u njega udarilo željezničko vozilo posebne namjene kojim je upravljao 31-godišnjak. 66-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 

Galerija slika