Ispiši ovu stranicu
Petak, 04 Travanj 2014 10:17

Provaljeno u prostorije sportskog kluba NK Požege

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

IMG 7129U noći sa srijede na četvrtak, 2./3. travnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije sportskog kluba prilikom čega je otuđio manji iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pao sa bicikla i teško se ozlijedio

U četvrtak, 3. travnja 2014. godine, oko 10 sati, u Pakracu, u Ulici Radničko naselje, ne nerazvrstanoj cesti, 30-godišnjak koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,24 g/kg je izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik prilikom čega se teško tjelesno ozlijedio. Protiv 30-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Oštetio polubranik na koji je kasnije naletio putnički vlak

U četvrtak, 3. travnja 2014. godine, oko 14.55 sati, u Pleternici, u Ulici Matije Gupca, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, nepoznati vozač, nepoznatim vozilom, oštetio je spušteni polubranik koji je potom odbačen na tračnice i na njega je naletio putnički vlak kojim je upravljao 48-godišnji strojovođa. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.