Breadcrumbs

Nedjelja, 26 Veljača 2012 17:37

Iz policijskog izvješća

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

PSI BEZ NADZORA NAPALI 34-GODIŠNJAKA

U srijedu, 15. veljače 2012. godine oko 14.15 sati u mjestu Pavlovci, na predjelu tzv. Ravnopaše, prilikom izlaska iz traktora 34-godišnjaka su napala dva psa koje njihov 35-godišnji vlasnik nije držao pod nadzorom. Tom prilikom 34-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv vlasnika psa slijedi optužni prijedlog.

 

NEDOZVOLJENO DRŽANJE ORUŽJA

 

Postupajući po dojavi policijski službenici su jučer, 16. veljače 2012. godine oko 18 sati u Lipiku, u ulici Marije Terezije, zatekli 30-godišnjaka koji je kod sebe imao pištolj i 31 komad streljiva. Oružje i streljivo (koje je nepovlasno posjedovao) je na naredbu predao policijskim službenicima. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi u četvrtak, 16. veljače 2012. godine u Migalovcima je pretražena obiteljska kuća 71-godišnjeg vlasnika. Tom prilikom pronađen je jedan pištolj ručne izrade, jedan revolver i 35-komada više vrsta streljiva koje je nepovlasno posjedovao. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

„DACIOM“ ODUZEO PREDNOST „OPELU“

 

U četvrtak, 16. veljače 2012. godine oko 18 sati u Pleternici, u ulici Kralja Zvonimira, 20-godišnji vozač je osobnim automobilom „Dacia Logan“, požeških registracijskih oznaka, započeo skretati u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da time ne dovodi u opasnost druge sudionike u prometu. Tom prilikom prešao je na suprotni prometni trak i udario u osobni automobil „Opel Astra“, požeških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 33-godišnji suvozač iz „Opela“, a protiv 20-godišnjeg vozača „Dacie“ slijedi obavezni prekršajni nalog.

 

UDARIO UČENIKA NA ZEBRI KOD ŠKOLE

 

U petak, 17. veljače 2012. godine, oko 15.55 sati u Požegi u ulici Antuna Kanižlića 35-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW“, požeških registracijskih oznaka, uslijed nepropisne brzine nije uspio zaustaviti svoje vozilo zbog čega je udario 13-godišnje dijete koje je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Dijete je lakše ozlijeđeno, a protiv 35-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

 

NEPOZNATI POČINITELJ UKRAO NOVAC IZ NOVČANIKA

 

U ponedjeljak, 20. veljače 2012. godine, zaprimljena je prijava 32-godišnjaka da mu je dva dana ranije 18. veljače 2012. godine u Požegi u ulici Industrijskoj u prostorijama dežurstva jedne ustanove nepoznati počinitelj otuđio novac iz odloženog novčanika. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 

UDARIO U PARKIRANO VOZILO I POBJEGAO

 

U ponedjeljak, 20. veljače 2012. godine, u vremenu od 7.30 do 10.45 sati u Požegi u ulici Andrije Hebranga na makadamskom proširenju nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u osobni automobil marke „VW Polo“, požeških registracijskih oznaka, koji je prethodno parkirala 35-godišnjakinja. Počinitelj ove prometne nesreće napustio je mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za njim.