Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 24 Listopad 2019 11:30

Svečano otvoren Požega Shopping centar i Spar supermarket

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA DOBILA NOVI TRGOVAČKI CENTAR U OSJEČKOJ ULICI - 

POŽEGA – Nakon nekoliko mjeseci uređenja i adaptacija na objektu gdje je nekada poslovao Konzum, svoja vrata je otvorio Požega Shopping centar u kojemu se uz veliki supermarket Spar nalazi i nekoliko novih brandova, kao što su Pepco, Bipa, Tedi, Intersport i Tutto bene za ugostiteljstvo i prehranu. Svečanom otvorenju nazočio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić i njegovi zamjenici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

Sve okupljene kupce Požežanke i Požežane pozdravila je direktorica portfelja Poseidon Group, Ivana Rajković, koja je istakla svoje zadovoljstvo ovim otvaranjem još jednog, četvrtog u nizu njihovih trgovačkih centara u Hrvatskoj, te izrazila želju da Požežanke i Požežani i dalje ovako u velikom broju kao na otvorenju dolaze u centar i postanu stalni kupci. Ukupna površina prodajnog prostora koji se nudi kupcima je preko 4.000 metara kvadratnih. Po prvi puta u Požegu dovode i neke međunarodne brandove, a kupcima nude moderan dizajn prodajnog prostora i međunarodne standarde uz povoljne cijene. Smatra da je ova lokacija odlična i da će biti prepoznatljiv centar i objekt za shoping prepoznat i u susjednim mjestima. U samom trgovačkom centru otvoreno je 50 radnih mjesta.

Zadovoljan što je u njegov grad stigao ovaj veliki i moderni trgovački centar, koji uz to zapošljava i određeni broj djelatnika, zaželio im je dobar rad požeški gradonačelnik Puljašić. – Mi Požežani volimo shoppingirati i kupovati i drago mi je da ste naš grad prepoznali kao jak centar za vašu investiciju. Ovo je centar u kojemu će Požežani zaista moći uživati. nadam se da će grad Požegu prepoznati i ostali trgovački centri jer mi imamo još dosta kapaciteta, ljude i sve ostalo za partnerske odnose.

Nakon rezanja vrpce koje su pripremile Požeške mažoretkinje veliki broj Požežana krenuo je u obilazak, razgledanje i prvu kupovinu.

Galerija slika