Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 22 Svibanj 2022 11:45

Održani 11. Moto susreti u Pleternici uz veliki broj posjetitelja i odličnu glazbu

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

PLETERNICA - U organizaciji Moto kluba Bulls, a uz potporu Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice uspješno su održani 11. Moto susreti u Pleternici.

Prva je ovo velika manifestacija nakon dvogodišnje pauze zbog korona pandemije, a mnoštvo bajkera i ljubitelja motora te motosusreta je došlo kako bi se družili uz dobar program, vrhunsku glazbu i hladno pivo.

Prva večer okupila je zaista veliki broj ljudi, nastupi Cota G4 bend i Opće Opasnost zagrijali su sve na pleterničkom hipodromu.

Drugog dana Moto susreta, ljubitelji motora najprije su se okupili na bajkerskom ručku, a potom u glavnoj pleterničkoj ulici na defileu bajkera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Slovenije. Nakon toga je uslijedio stunt show koji uvijek sve ostavi zadivljene za sposobnostima pojedinih bajkera. Ove godine zvijezda stunt showa je bio Matija Podhraški.

Nakon dobrog popodnevnog druženja, svi su se uputili na hipodrom gdje je održan koncert odličnih KillerFace i potom popularnog benda Zabranjeno pušenje, a večernja kiša nije previše poremetila planove. Za nedjelju je predviđen oproštaj od bajkera i odlazak njihovim kućama.

Galerija slika