Petak, 15 Ožujak 2019 08:50

Tamburaški sastav Garavi snimio svoj drugi album „Tri želje“

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

TS "GARAVI" SU POZNATI PUBLICI U POŽEŠTINI GDJE SU NASTUPILI NEKOLIKO PUTA  -

Šestorica Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi već su javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, no sada za to imaju još jedan razlog. Veseli Garavi objavili su svoj drugi album ''Tri želje'', a stvarali su ga čak pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svijetlo dana pojavila se u obliku ''Tri želje'', albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet. Urednica albuma je Iva Vianello koja je ujedno zaslužna i za dizajn albuma, a izdanje koje broji jedanaest pjesama ima čak i pjesme nadaleko poznatog Branislava Bane Krstića iz Garavog sokaka koji je zaslužan za pjesme ''Četkica'' te ''Ajde dođi mi''. Osim tih pjesama, Garavi su publiku osvojili i hitovima ''Za ljubav nisam kriv'', ''Tri želje'', ''Prva i zadnja ljubavi'' te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma ''Noćas'' koja će zasigurno publiku osvojiti na prvu.

Album je izdala izdavačka kuća Croatia Records koja je izdala i njihov prvi album ''Sviraj k'o da nema sutra'' koji su Garavi na tržište stavili još 2011. Sve vrhunske spotove Garavih snimio je Mario Šulina, a njihova se suradnja i dalje nastavlja jer ovih dana izlazi i njihov novi spot koji će se dobro nadovezati na izlazak novog albuma. Za fotografije na albumu zaslužan je Gordan Trtanj, mladi baranjski umjetnik koji i dalje planira surađivati s Garavima na njihovim ''foto izdanjima''.

''Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je... S puno ljubavi... Za vas...'', kazali su Garavi koji 22. ožujka u 17 sati imaju zagrebačku premijeru albuma u music shopu ''Nova ploča'' u Bogovićevoj 5.

Podsjetimo, osim po dobrim pjesmama i dobroj zabavi, Garavi su poznati i po aktualnim bećarcima koje često snimaju, a posljednji posvećen svim ženama povodom Dana žena na Facebooku je vidjelo gotovo 120 tisuća ljudi, a više od tisuću ih je podijelilo video na svojim profilima.

Linkovi spotova: https://www.youtube.com/watch?v=jGKU759SarU

https://www.youtube.com/watch?v=A8ueweIp1xU

https://www.youtube.com/watch?v=7zkHNBmhSGU