Banner 750x94 gume barišić

Untitled 1

Breadcrumbs

Srijeda, 16 Studeni 2011 12:18

Mi smo Slavonija, mi smo Pleternica

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

HDSSB VELIKIM SKUPOM OSVOJIO PLETERNICU

PLETERNICA – Na svom prvom predizbornom skupu na području naše županije HDSSB je okupio veliki broj Pleterničana, kojima su uz zabavni dio izložili svoj izborni program i predstavili kandidate u 5. Izbornoj jedinici. Mi smo Slavonija, mi smo Pleternica, poručili su čelnici HDSSB-a Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB i nositelj svih lista, Boro Grubišić, dosadašnji saborski zastupnik i nositelj 1.mjesta na listi za 5. Izbornu jedinicu, te Dražen Đurović, predsjednik HDSSB za Požeško-slavonsku županiju i drugi na listi za Hrvatski sabor.
Ovaj veliki skup i druženje kandidata sa članovima i simpatizerima HDSSB-a uveličali su svojom glazbom tamburaši TS Prijatelji, Shorty i Miroslav Štivić, Šima Jovanovac i Stjepan Jeršek Štef.
- Od 2005. kada smo osnovani HDSSB je uvijek bio na braniku Slavonije, mi smo uvijek govorili o siromaštvu Slavonije. Nije ni sada bolje u ovoj našoj žitnici koja je nekada hranila Europu, nekada je to bio kraj u koji se dolazilo, a danas. Naš slavonski inat, naša snaga i volja načinit će Hrvatsku kakvu smo željeli. Da nam se djeca sa fakulteta vraćaju, da naš umirovljenik može od mirovine pristojno živjeti, da naši radnici imaju zaposlenje, da naši građani imaju veći standard. Samo HDSSB u svojim programima ima razvoj poljoprivrede, a drugi se na poljoprivredu i ne sjete, a tako onda i na Slavoniju. Mi želimo u Europu, ali da nam bude bolje, a ne da ulazimo a da neznamo kuda idemo i dan danas neznamo što su to oni ispregovarali. Mi vam nećemo obećavati, ali ćemo mi i ovi ljudi pred vama kao i do sada vjerodostojno se zalagati za prosperitet Hrvatske, za prosperitet Slavonije i Baranje. Mi imao potencijal i znademo što treba napraviti – istakao je Vladimir Šišljagić predstavljajući kandidate 5. Izborne jedinice.