Ispiši ovu stranicu
Utorak, 07 Srpanj 2020 12:10

Rezultatima smo vrlo zadovoljni, a posebno činjenicom što troje naših kandidata ide u Sabor i izvršnu vlast

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

RUKOVODSTVO ŽUPANIJSKE ORGANIZACIJE HDZ-a I NOVI SABORSKI ZASTUPNICI OBRATILI SE JAVNOSTI - 

POŽEGA - Nakon velike pobjede na proteklim izborima za Sabor RH, u kojemu je, kako 5. Izborna jedinica, tako i Požeško-slavonska županija za HDZ izborila najbolje rezultate do sada, rukovodstvo ŽO HDZ-a i predsjednik prof. dr. sc. Željko Glavić i novi saborski zastupnici Darko Puljašić i Anamarija Blažević zahvalili su se svojim biračima i istakli svoje zadovoljstvo uspjehom.

IMG 2821- Parlamentarni izbori su iza nas, a naša stranka HDZ je ostvario izvrstan rezultat i pobjednici su izbora. Sljedeće četiri godine nastavit ćemo provoditi politiku HDZ-a, nadamo se jednako uspješno kao i prijašnje četiri godine. Obzirom na dosadašnje iskustvo u drugom poluvremenu i bolje. Zahvaljujem se prije svega svim građanima koji su izašli na izbore, koji su glasovali za bilo koju stranku jer su time dali legitimitet među ostalim i pobjedi HDZ-a. Posebno se zahvaljujem našim članovima, simpatizerima i svim biračima koji su nama dali povjerenje i na listiću zaokružili HDZ i time osim povjerenja dali i obvezu da četiri sljedeće godine vodimo državu prema bolje sutra, prema cilju moderne, europske, uspješne i bogate države. Rezultatima u našoj županiji smo vrlo zadovoljni i zahvaljujemo svim biračima Požeško-slavonske županije koji su dali svoje povjerenje našoj listi. Na taj način su izabrali naša tri kandidata, Josipa Aladrovića, Darka Puljašića i Anamariju Blažević, koji će nas predstavljati u hrvatskom Saboru, a neki u izvršnoj vlasti. Siguran sam da će oni obaviti taj posao na zadovoljstvo svih nas i opravdati povjerenje koje su im građani dali - istakao je predsjednik Glavić.

Na tome što su zaokružili njihovu stranku i njihovo ime kao preferencijalni glas zahvalili su se novi saborski zastupnici Anamarija Blažević, gradonačelnica Pakraca, te Darko Puljašić, gradonačelnik Požege. - Posebice se zahvaljujem svojim sugrađanima koji su dali povjerenje HDZ-u i posebno zahvaljujem i HDZ-u što su nama troje dali priliku da budemo na ovoj, najboljoj listi u RH. Predstavljat ćemo svoje sugrađane i biti vaš glas u Saboru RH, nismo vas do sada iznevjerili, računajte da ćemo još više dati gas i vratiti Slavoniji onaj sjaj koji zaslužuje - zaključio je Puljašić.

IMG 2824a