Ispiši ovu stranicu
Subota, 14 Svibanj 2022 13:33

Tradicionalno druženje članova HDZ-a na izletištu Zlatni lug

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Članovi HDZ-a sudjelovali su na tradicionalnom stranačkom druženju u Emovačkom lugu. Domaćin je GO HDZ-a a ova tradicija je naravno bila prekinuta posljednje dvije godine zbog korona pandemije. Nadajući se da su dani korone iza nas, svoi se nadaju i da će se nastaviti s ovakvim oblikom druženja čćlanstva bar jednom godišnje u prirodi, uz ukusan grah i glazbu u živo. Druženje i sve koji su se odazvali pozdravili su predsjednik GO HDZ-a grada Požega Borislav Miličević i predsjednica Županijskog HDZ-a Antonija Jozić.

 - Čestitam svima vama na izvrsnim rezultatima koje smo postigli na nedavno završenim izborima za članove Vijeća mjesnih odbora. Od 32 vijeća, mi smo osvojili 31, stoga pun ponosa čestitam svima. Ta velika pobjeda u gradu Požegi će osigurati da se naš gradonačelnik i mlada gradska uprava mogu posvetiti mirnom razvoju grada – istakao je zamjenik gradonačelnika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, Borislav Miličević.

 - Čast mi je pozdraviti vas u prigodi kada proslavljamo 100. obljetnicu rođenja utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice, državnika i utemeljitelja Republike Hrvatske, dr. Franje Tuđmana. Svi vi ponosni utemeljitelji Hrvatske demokratske zajednice iz naše županije, koji ste imali hrabrosti i odvažnosti u onim turbulentnim vremenima kada se ostvarivao hrvatski san, postati članovima HDZ-a i početi ostvarivati ideju dr. Franje Tuđmana o samostalnoj i suverenoj Republici Hrvatskoj. Stoga je na nama svima, počevši od običnog člana, pa sve do najviših dužnosnika HDZ-a, ali ne samo njih, nego i svih ljudi u Hrvatskoj, ostvarivati te ideje i ideale. Svoje ideale ostvario je na zajedništvu, a zajedništvo koje mi imamo u Požeško-slavonskoj županiji, donosi i ove rezultate i pobjedu koju ste ostvarili na izborima za Vijeće mjesnih odbora. Pobjeda je zajedništvo Hrvatske demokratske zajednice, ne samo ove godine, nego unazad cijelog desetljeća, to je odraz vaše ljubavi i odanosti. Molim da ovo zajedništvo koje imamo već dugi niz godina, ostane i dalje u nama, da ostvarujemo sve programe i projekte kako bi našu županiju učinili mjestom povoljno za život - zaključila je županica i predsjednica Županijskog odbora HDZ-a  Antonija Jozić.

Molitvu prije objeda vodio je predsjednik GO HDZ-a Borislav Miličević, a u nastavku uz druženje riječ su dobili glazbenici.

Autor: Vladimir Protić

Galerija slika