Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 12 Rujan 2012 13:35

Aktivnosti TK Požega

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U 2. HRVATSKU TENISKU LIGU -

Tenisači Požege ostaju u 3. ligi

POŽEGA - Proteklog vikenda Tenis Klub Požege igrao je kvalifikacije za ulazak u 2.Hrvatsku tenisku ligu, a protivnik su im bili tenisači TK Rabac. Na igralištima TK Požega odigrano je šest susreta, a znatno jači rabački tenisači pobijedili su 5:1  - Kvalifikacije smo izborili zahvaljujući osvojenom drugom mjestu ove godine u 3.Hrvatskoj teniskoj ligi regija istok.Tenis klub Požega je nakon 2003. godine izborio kvalifikacije za ulazak u 2.ligu čime smo izuzetno zadovoljni i sretni bez obzira što nismo uspjeli uči u 2 ligu – istakao je predsjednik Bruno Horvat.

Za TK Požegu su igrali Josip Keller, Leon Abramović, Ivan Barišić, Teo Pandžić, Marko Hruška i Dino Grošić.

 

TENISKI TURNIR HTS DO 14 GODINA

Lea Mjertan najbolja

Lea_Mjertan_2POŽEGA –Protekle subote 9. rujna na terenima Tenis kluba Požega odigran je Turnir Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina, pojedinačno i u parovima. Na turniru ju sudjelovalo dvadesetak djevojčica i dječaka iz klubova Slavonije i Baranje.

U kategoriji dječaka do 14 godina pobjednik Turnira je Kristijan Jarić, Slavonija žito iz Osijeka, a u kategoriji parova dječaci Bruno Jurić i Kristijan Nikolić iz Osijeka.

Kategorija djevojčice za nas je bila interesantna jer je najbolja bila Lea Mjertan, naša Požežanka koja u ovoj sezoni igra za Slavonija žito iz Osijeka. U parovima djevojčice pobjednice su Lea Mjertan i Miroslava Naletilić iz Osijeka.

 

Galerija slika