Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2019 09:01

Bundavica u 93’ donio bod Slavoniji

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

3. HNL Istok – 29. KOLO - 

Krasna nogometna predstava za kraj sezone nogometaša Slavonije, barem za kraj na svom stadionu. U goste Plavima stigla je jedna od najboljih momčadi lige, Čepin, što je bio preduvijet za odličnu partiju.

Fantastični branič gostiju, Slavatore Bilobrk već je u samom otvaranju utakmice, u 3. minuti donio prednost Čepinu što je Slavoniji bio znak da se potpuno otvori, a to je dovelo do prave ljepotice. Slavonija je pritiskala i stvarala šanse, a Čepin čekao i vrlo opasno izlazio u kontre i polukontre. Na kraju je sportska pravda zadovoljena, Dino Bundavica je u posljednjim trenucima uspio svladati sjajnog mladog vratara gostiju Bombinija i postaviti 1:1. Šteta da se Plavi od domaće publike nisu oprostili pobjedom, no ovakva igra sigurno je zadovoljila požeške kibice. Za kraj prvenstva Plavi putuju u Bjelovar gdje se očekuje pobjeda, a onda prava poslastica, u Velikoj novi županijski derbi protiv Slavije u finalu Kupa.

SLAVONIJA - ČEPIN 1:1

Požega, Stadion kraj Orljave, 200 gledatelja

Sudac: Culej (Slatina), Pomoćnici: Gašparić (Virovitica), Volenik-Vidović (Milanovac)

Strijelci: 0:1 Bilobrk (3), 1:1 Bundavica (90+)

Slavonija: Majetić, Plešić, Majstorović, Marčetić (73. Neruda), Šulc, M. Žuljević, Bognar, Peharda, Karačić (46. Nikolaš), Bundavica, T. Žuljević (39. Smojvir)

Trener: Dalibor Bognar

Čepin: Bombini, Grgić, Bilobrk, Bungić (90. Lamza), Goluža, Rolj, Gelo, Agatić, Ivić, Batarilo-Čerdić, Fusić (68. Kraljević)

Trener: Igor Toth