Ispiši ovu stranicu
Utorak, 05 Studeni 2019 10:31

Gostujući poraz Autodijelova Tokić, domaća pobjeda Jakšića u 5. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok

Ocijeni sadržaj
(26 glasova)

SLATINA/PLETERNICA - Malonogometaši Autodijelova Tokić poraženi su na gostovanju u Slatini od istoimenog domaćina uvjerljivim rezultatom 9:2 (2:1) u susretu 5. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok. "Tokići" su i na ovo gostovanje otišli u nekompletnom sastavu što se osjetilo na konačnom rezultatu jer iako su se dobro držali u prvom dijelu utakmice u drugom su primili čak 7 pogodaka. Oba pogotka postigao je Mislav Brnčić.

Nakon solidne prošle premijerne sezone u drugoligaškom natjecanju u ovoj sezoni "Tokići" još traže prve bodove (4 utakmice - 4 poraza), a sigurno očekuju da će do njih doći u sljedećem, 6. kolu protiv Vinkovaca. Ta utakmica se igra u nedjelju, 10. studenog s početkom u 19,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Odmah poslije od 21 sat svoj susret 6. kola odigrat će malonogometaši Jakšića koji će ugostiti MNK Brod (Slavonski Brod) koji također još nema niti boda kao i MNK Autodijelovi Tokić.
Jakšić je u 5. kolu u Pleternici ugostio Malu mljekaru (Valpovo) koju je svladao rezultatom 5:2 (1:0). Pogotke su postigli Domagoj Kovačević (2), Ivan Jakešević (2) i Lukas Begić. Igrači Jakšića trenutno su na 7. mjestu sa 6 bodova (2 pobjede, 3 poraza).