Ispiši ovu stranicu
Petak, 20 Prosinac 2019 08:51

NK „Graničar“ Zagrađe darivao najmlađe Zagrađane

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA - Članovi, simpatizeri, igrači i članovi uprave NK „Graničar“ Zagrađe su povodom nadolazećih blagdana odlučili  darivati djecu iz Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica područna škola Zagrađe te ostalu prisutno djecu. Uz obilje dječjeg smjeha, radosti, veselje i plesa nije nedostajalo ni poklona koje je donio Djed Božićnjak te svoj prisutnoj djeci i darivao. Bilo je prilike i za fotografiranje i druženje koje je završilo na kraju sa prigodnom okrijepom.

 - Nogometnom klubu NK „Graničar“ Zagrađe nije isključivo i samo cilj osvajanje prvenstva ili bodova odnosno pobjeđivanje već ujedno ostvarivanje svoje društvene i humane dimenziju u sredini iz koje dolazi. Ovim prigodnim paketićima za najmlađe željeli smo unesti malo veselja i sreće u dječja srca te ih pozvati na bavljenje sportom i druženjem – istakao je dopredsjednik kluba Bruno Horvat.

Na kraju treba napomenuti da NK „Graničar“ Zagrađe organizira u četvrtak 26.12.2019.u Zagrađu već tradicionalnu Božićnu zabavu za Svetog Stjepana, uz dobro poznatu glazbenu grupu „Estrada“.