Banner 750x94 cvjetici

Putujuci dnevni boravak 1200x300 01

Breadcrumbs

Subota, 26 Studeni 2011 19:30

Uspješna prva „Bila noć“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA U POŽEGI

Još mlado Društvo prijatelja Hajduka uspjelo je u svojoj prvoj godini postojanja i rada organizirati prvu „Bilu noć“ slaveći i promovirajući Nogometni klub Hajduk. Okupljene hajdukovce i prijatelje kluba zabavljali su požeški  tamburaški sastav „Naša grana“ i šibenska klapa „Nas Quatros“. Tako smo mogli čuti red slavonskih, pa red dalmatinskih pjesama, no cijelu dvoranu na noge je uvijek izmamilo izvođenje hajdukove himne i pjesme o Hajduku. Sve goste pozdravio je predsjednik Društva prijatelja Hajduka, Vedran Neferović, koji je u cilju popularizacije kluba najavio još akcija. Tako je već sada najavljen Kamp Hajduka, koji će se organizirati od 15.-19.06. za djecu od 1.-8. razreda. U kamp dolazi osam trenera iz Hajduka koji rade sa djecom, a posebno sa pojedincima koji pokažu zavidan talent.
Predsjednik društva Neferović pozvao je roditelje da dovedu svoju djecu u nogometni kamp, jer u Požegi će tada biti po prvi puta najkvalitetniji treneri koji rade sa djecom.
Osim požeških prijatelja na Bilu noć došli su i prijatelji Hajduka iz Orahovice, Slav. Broda i Splita. Svi posjetitelji mogli su izabrati nešto od suvenira NK Hajduka, od dresova, majica, šalova, kapa, privjesaka,hajdučkog vina i dr., te se i učlaniti u društvo tko još nije član. Da bi se prikupilo više sredstava za rad društva organizirana je i aukcija. Tako su nogometna lopta s potpisima igrača, velika monografija Hajduka i dres s potpisima dosegli i preko tisuću kuna za svaki predmet u zaista vrućoj aukciji, koju je vodio radijski voditelj Boris Benčić.
Uz pjesmu, dobru hranu i veselu glazbu „Bila noć“ Hajduka dočekala je i rane jutarnje sate.