Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 13:20

Županijski derbi u 3. HNL završio neriješeno

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

SLAVONIJA – NAŠK 1:1

Nogometaši Slavonije i Naška otvorili su 2. kolo 3. HNL u prvoligaškoj atmosferi pod reflektorima stadiona u Velikoj. Sve je proteklo u znaku broja jedan – obje su momčadi postigle po jedan pogodak koji im je donio po jedan bod. Do same završnice nije ih bilo no u zadnjih 15 minuta vidjeli smo dva pogotka od čega je prvi postigao gost da bi osam minuta kasnije iz kaznenog udarca, uvjetni domaćin, poentirao za konačni remi. Našk je u prednost doveo  Marin Vučemilović, a za poravnanje je zaslužan Matej Peharda koji je bio miran s bijele točke.

- Odigrali smo jako dobro no naišli smo na rastrčanog protivnika no da je sudac svirao kazneni udarac za nas u trećoj minuti mislim da bi utakmica otišla u željenom smjeru i ovako nismo uspjeli otvoriti gosta. Dobili smo gol iz jedne kontre i nemam šta generalno prigovoriti svojim dečkima, dali su sve od sebe i jednostavno nismo na vrijeme zabili pa smo čitavo vrijeme držali protivnika u igri  – izjavio je trener Slavonije Dalibor Bognar.

SLAVIJA – KUTJEVO 2:2

Uzbudljiv županijski derbi s dramatičnom završnicom u kojoj je Slavija iščupala bod protiv Kutjeva. Zeleni su golovima Jakeševića i Stojanca imali 2:0 u 88 minuti i pomalo misli okrenuli prema srijedi, no Bognarova momčad se i drugi put na početku sezone vratila iz mrtvih, nakon što su u Vukovaru od napravili potpuni preokret i osvojili sva tri, sada su golovima Pave Nikolića i Ivana Blatančića iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačkog dodatka došli do boda.

– Utakmica u kojoj nismo smjeli dozvoliti protivniku da dođe do boda. Opet smo puno, previše promašili i dopustili protivniku da natjera glavnog djelitelja pravde da odsvira po meni nepostojeći kazneni udarac duboko u sudačkoj nadoknadi. Treba skupit glave i dobro se pripremiti za sljedeći susret – riječi su gostujućeg trenera Marka Žigića.

hnl 2 kolo

Izvor: sportalo.hr