Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 08 Prosinac 2021 11:06

Za predsjednika Županijskog nogometnog saveza ponovno izabran Drago Lucić

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

PLETERNICA - Na Redovnoj i Izbornoj  skupštini Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije razriješeno je dosadašnje rukovodstvo, a ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Drago Lucić i u novi četverogodišnji mandat. On je bio jedini predloženi kandidat, a na prijedlog NK Slavije prijedlog su podržali iz 37 klubova Za dopredsjednika je izabran Tomislav Čabraja, a članovi su Zdravko Novak, Vlado Gazić, Ivica Malnar i Jurica Matijević. Izabran je i novi Izvršni odbor u sastavu Dario Lončarević, Marko Markota i Darko Pančić.

Uz zahvalu na izboru za novi mandat, Lucić je istakao da se puno napravilo u zadnjem mandatu, ali da očekuje kroz zajedništvo svih i uz pomoć lokalnih samouprava i HNS-a još bolje i više raditi na boljitku nogometa u Požeško-slavonskoj županiji.

Skupštini su nazočili, pozdravili delegate i obratili se zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, te obećali pomoć u radu na poboljšanju nogometne infrastrukture. Nazočilo je i rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem, dopredsjednicima Slavkom Prišćan i Mariom Smodlakom, savjetnicima Zorislavom Srebrićem i Stjepanom Merkašem, koordinatorom nogometnih natjecanja nevenom Šprajcerom, te članovima Izvršnog odbora HNS-a.

Predsjednik HNS-a Kustić je istakao - Želimo klubove unaprijediti i dići na višu razinu. Velika smo nogometna obitelj koja radi timski, a bez vas na terenu to ne bi bilo moguće. U Pleternici smo održali sjednicu Izvršnog odbora, što nije slučajno, i na taj način dali podršku vama i predsjedniku Dragi Luciću. Dijelom sredstava dobivenih iz Katara pomoći ćemo županijskim savezima u izgradnji infrastrukture, a bez čelnika lokalnih uprava i samouprava ne može se uistinu ništa napraviti. Potaknut ću suradnju s lokalnim čelnicima, bez obzira na njihovu političku opciju. 

Galerija slika