Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 06 Veljača 2022 17:54

NK "Graničar" iz Zagrađa počeo pripreme s pojačanjima za 1. ŽNL Požeško-slavonske županije

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

ZAGRAĐE - Nakon zimske stanke u prostorijama nogometnog kluba NK "Graničar" iz Zagrađa i službeno su počele pripreme za nastavak natjecanja u 1. ŽNL Požeško-slavonske županije. Službena prozivka i pozdravne riječi održane su u klupskoj teretani gdje su nakon službenog dijela programa počele i pripreme. U uvodnoj riječi predstavljene su sve aktivnosti koje je napravila uprava kluba u proteklom razdoblju a to se ponajprije misli na uređenje igrališta, nabavku semafora te ostale opreme koja ne neophodna za nastavak rada.

Pripreme Nk Grančar Zagrađe 05.02.2022 7U nastavku sezone klub je doveo dva pojačanja a to su Marko Hruškar, bivši junior NK “Slavija” i Mato Mikajević iz NK “Bonk” iz Bebrine, u Brodsko-posavskoj županiji. Klub su napustili Jakov Šinko i Josip Petković.

U idućem periodu u klubu se očekuje nastavak radova na igralištu te rješavanje pitanja navodnjavanja uz uređenje klupskog parkirališta. Uz sportsku dimenziju bitan dio strategije kluba je i ona društvena kroz koju klub afirmira svoje postojanja kroz razne humanitarno, sportske i kulturne aktivnosti koje doprinose općem razvoju sredine u kojoj djeluju.Pripreme Nk Grančar Zagrađe 05.02.2022 8

 

Ispred uprave kluba sve nazočne su pozdravili potpredsjednik NK "Graničar" Zagrađe Bruno Horvat i Branimir Štimac koji su izrazili očekivanje nastavka ozbiljnog rada klupskog natjecateljskog pogona te nastavka borbe za vrh tablice. U nastavak priprema igrače je poveo prokušani i renomirani Pleternički nogometni strateg Darko Čengić sa svojim pomoćnikom Borisom Midlihom.