Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Ožujak 2022 08:45

Judo klub "Jigoro" vratio se iz Slovenije sa tri medalje

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

KUTJEVO - Proteklog vikenda je naš Judo klub „JIGORO“ nastupio na Međunarodnom judo natjecanju u Sloveniji u gradu Murska Sobota. Na natjecanju je nastupilo 220 natjecatelja iz 35 klubova iz Slovenije, Italije i Hrvatske. Hrvatsku su predstavljala samo 3 kluba, dva iz Zagreba i kutjevački Jigoro.

IMG 20220312 115335 - Naše predstavnice su opet doradile sjajne borbe i svaka se kući vratila s medaljom oko vrata. Ivona Bošnjak je svoju dominaciju potvrdila i izvan granica Hrvatske te se opet vratila kući sa zlatnom medaljom. Ela Mijoković ovaj put se vratila sa srebrnom medaljom oko vrata i jedini poraz koji je doživjela je upravo od naše Ivone, s obzirom da su bile u istoj starosnoj i težinskoj kategoriji. Ela Škopec nije uspjela nastupiti u svojoj kategoriji pa je prešla u višu težinsku kategoriju i tamo se uspješno snašla osvojivši brončanu medalju - istakao je trener i voditelj natjecanja Hrvoje Prevolšek.

 - Jako smo zadovoljni s nastupom naših cura. Odradile su dobre borbe, konkurencija je bila jaka, i mislim da u ovim okolnostima, kad o tri predstavnice, dvije vam budu u istoj kategoriji a treća ode u višu težinsku kategoriju, zaista nismo mogli bolje. Nakon turnira posjetili smo jedno obiteljsko imanje gdje smo ručali i posjetili njihovu ergelu konja. U utorak slijedi analiza borbi a treninzi i pripreme teku dalje - zaključuje trener Prevolšek.IMG 20220312 115245