Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 28 Ožujak 2022 09:41

Za Judo klub "Jigoro" dvije medalje u slovenskoj Gorici

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

NOVA GORICA / SLOVENIJA - Nema odmora za predstavnice Judo kluba "Jigoro" iz Kutjeva na džudo sceni. Nastupili su na Međunarodnom judo natjecanju u Sloveniji, na talijansko-slovenskoj granici u gradu Nova Gorica. U konkurenciji 440 natjecatelja iz 33 kluba, tri predstavnice nisu predstavljale samo klub i Kutjevo, nego i cijelu Hrvatsku s obzirom da su bile jedine iz Hrvatske.

IMG 20220327 142130

 

Ivona Bošnjak osvojila je srebro. S dvije pobjede ušla je u finale gdje ju je dočekala puno spremnija Slovenka. Ivona nije imala puno šanse protiv nje i zasluženo je osvojila srebro. U istoj kategoriji Ela Mijoković s dva poraza ostala je bez plasmana. Ela Škopec s tri pobjede i jednim porazom osvojila je brončanu medalju.

 - Zadovoljni smo nastupom naših predstavnica. Moramo uzeti u obzir da smo putovali preko 5 sati, da su cure iz auta izašle odmah na borilište, da se i sat mijenjao, da je možda došlo malo i do zamora materijala, da curama nije baš bio super dan za borbe, da se je Ela Škopec dvije borbe ( koje je pobijedila ) borila s razbijenim nosom. Kad sve to uzmemo u obzir,  moramo biti zadovoljni. Za tjedan dana smo u Svetoj Nedelji - kaže trener i voditelj ekipe na natjecanju Hrvoje Prevolšek.1648445788831