Ispiši ovu stranicu
Petak, 15 Travanj 2022 09:11

Otvoren 17. rukometni turnir “Požeški dječaci” sa 8 ekipa

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi održava se tradicionalni Rukometni turnir “Požeški dječaci”. Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, turnir se ponovno održava i to u svom 17. izdanju,

- Na ovogodišnjem turniru trebalo je biti 10 ekipa, no međutim korona, ekipe Ivanić i Lipa nisu došli nažalost. Trener Nove Gradiške također ima koronu, ali njega je zamijenio jedan otac tako da su došli. Turnir je krenuo, 8 je ekipa i valjda će proći sve super. Na ovakvim turnirima rezultat kao takav nije bitan, bitno je druženje, socijalizacija trenera i djece. - rekao je trener i organizator turnira Hrvoje Jurković.

Sportsko društvo Lopta je u sklopu turnira organiziralo i predavanje za trenere na kojemu je gost bio dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener. Predavanje na temu “Dugoročni razvoj mladih sportaša” održano je u maloj dvorani Sportske dvorane Tomislav Pirc, a okupilo je trenere svih sportova, posebice onih koji se bave kategorijama mlađeg uzrasta.

Fotografije: rva