Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 04 Travanj 2012 13:36

Pobjednici Slavonija, Bukovlje i Papuk

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

4. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR DRAGO RIBIĆ  -

POŽEGA – Odigran je 4. Memorijalni nogometni turnir «Drago Ribić» u spomen na bivšeg igrača NK Slavonija, na kojem je igralo 20 ekipa u četiri kategorije. Pod pokroviteljstvom grada Požege turnir je organizirao Požeški sportski savez uz suorganizaciju NK Slavonije i NK Požege. Turnir je na Stadionu kraj Orljave otvorio gradonačelnik Zdravko Ronko koji je svim klubovima podijelio priznanja za sudjelovanje.

najbolji_poetniciNa igralištu NK Požega turnir je otvoren revijalnom utakmicom između dvije ženske juniorske ekipe u kojoj je NK Požega sa visokih 6:1 bila bolja od Nogometne akademije općine Bukovlje. Poslije njih igrale su četiri ekipe početnika (1999. i 2000. godište). Nakon četiri odigrane utakmice prvo mjesto osvojili su početnici ŠNK Slavonija koji su u finalu bili bolji od Slavije (Pleterenica) sa 5:0. U  utakmici za 3. mjesto Nogometna akademija općine Bukovlje sa 1:0 dobila je Dinamo (Vidovci). Za najboljeg igrača proglašen je Tomislav Soldić, najbolji vratar je Karlo Mahaček dok je najbolji strijelac sa 3 postignuta pogotka David Lojber (svi Slavonija).

papuk_prvak_2002._goditeNa Stadionu kraj Orljave natjecalo se šest ekipa limača 2002. godište i osam ekipa limača 2001. godište. U starijim limačima najbolji su bili igrači Nogometne akademije općine Bukovlje koji su u finalu dobili NK Požegu sa 2:0. Najbolji vratar je Ivan Krajinović (NK Požega), najbolji igrač Stjepan Valić (N. A. Bukovlje) i najbolji strijelac Luka Mršić (NK Slavonija) sa 8 postignutih pogodaka.

Kod mlađih limača 2002. godišta najbolji su bili igrači Papuka (Velika) koji su u finalu dobili Nogometnu akademiju sa 4:0. Iz Papuka dolaze i sva trojica najboljih pojedinaca. Najbolji vratar je Leonardo Rich, igrač Matej Belaj i strijelac Karlo Antunović sa 7 pogodaka. Pehare najboljim ekipama i pojedincima uručili su predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić i savjetnik gradonačelnika  Ivan Čolak.     (  J. Bešlić)

Galerija slika