Petak, 13 Travanj 2012 12:32

Natjecalo se 300 rukometaša

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

RUKOMETNI TURNIR POŽEŠKI DJEČACI 2012.  -

POŽEGA – Podjelom medalja i pehara završio je dvodnevni rukometni turnir Požeški dječaci 2012., koji se igrao pod pokroviteljstvom grada Požege u Sportskoj dvorani Grabrik. Na turniru se natjecalo 300 mladih rukometaša, dječaka rođenih 1998.god i mlađih, iz Kutine, Kozale, Slav. Broda, Virovitice, Dubrave Zagreb, Križa, Varaždina, Bjelovara, Našica, Petrinje, Siska, Koprivnice, Osijeka, Sesveta, Požege i Zenice u BiH.

P4068421Pobjednici turnira su rukometaši RK Osijek, drugi su RK Dubrava Zagreb, a treće mjesto pripalo je RK Siscia iz Siska. Medalje i pehare uručio im je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. Najboljim rukometašem proglašen je Filip Marković RK Osijek, najboljim strijelcem Mihovil Pintarić RK Siscia, a najboljim vratarom Dominik Marković RK Dubrava. Statue rukometaša i poklon pakete Alles elektrocentra uručio im je predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić.

P4068423Drago mi je što ste u tolikom broju učestvovali na turniru, što ste se družili i što ćete ponijeti lijepe uspomene iz našeg grada. Upravo sam donio dobru vijest da će nam predsjednik RH Ivo Josipović biti pokrovitelj humanitarne akcije i utakmice u kojoj će sudjelovati brojni naši poznati sportaši 20. Travnja ovdje u dvorani Grabrik. Humanitarnom akcijom prikupljat će se novac za liječenje djece oboljele od teških malignih bolesti – rekao je gradonačelnik Ronko na kraju turnira.