Ispiši ovu stranicu
Petak, 29 Lipanj 2012 18:30

Najbolji seniori Bubamare

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 17. MALONOGOMETNI TURNIR S MANTINELOM NA UMJETNOJ TRAVI  -

PLETERNICA – Na Stadionu malih sportova u Pleternici pod pokroviteljstvom grada Pleternice odigran je 17. Malonogometni turnir s mantinelom na umjetnoj travi. U osam dana natjecanja na turniru je sudjelovalo četrdeset momčadi u pet kategorija. Glavne utakmice odigravale su se u kategoriji seniori, a igrali su veterani, te u mlađim kategorijama mlađi pioniri 2000.god. i mlađi, stariji pioniri 98.god i mlađi i kadeti 96.god i mlađi.

Na glavnom turniru nakon međusobnih ogleda za treće mjesto susreli su se Cafe bar Phoenix i Disco bar San Marco, a utakmicu dobiva CB Phoenix sa 8:5. U finalnoj utakmici sastaju se Bubamara Ožujsko i Cafe bar Oase koju dobivaju igrači CB Oase s rezultatom 7:5. Najboljima su uručeni pehari te novčane nagrade za prvo mjesto 12 tisuća kuna, za drugo mjesto 5.000 kn, treće 2.000 kn i četvrto mjesto tisuću kuna.

Za najboljeg strijelca s 12 pogodaka proglašen je Valentino Podobnik iz ekipe SMC Dederi, najbolji igrač je Mario Ćubela iz CB Oase, a najbolji vratar Siniša Klasić iz Bubamare.

Kod mlađih pionira u finalu sastaju se NK Slavija i NK Batrina, a pobjedu odnosi Batrina nakon izvođenja penaka. Kod starijih pionira u finalu sastaju se One direction i Nikad lošiji a pobjeđuju Nikad lošiji. U kategoriji kadeta u finalu se sastaju Nogometaši i Larin izbor a bolji su iz Lare sa 8:2. U kategoriji veterana u finalu se sataju Metra i Elektroteam, a pobjednici su ekipa Metre, drugi su iz Elektroteama, treći NK Slavija i četvrti Rekreativci.