Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Prosinac 2020 09:27

Neki darovi ne mogu čekati

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

ZAGREB – Ovih blagdana možete darovati nešto sasvim drukčije! Postoje neki darovi koji ne mogu čekati, koji se razlikuju od svih ostalih, a pružaju ljubav i nadu. Ove godine blagdani neće biti kao što smo navikli. Pandemija je promijenila naše živote, no darovi koje odlučimo pokloniti mogu nam dati nadu u bolju budućnost i zdraviji planet. U ovo blagdansko vrijeme stavimo pod bor nešto jedinstveno!

WWF vas poziva da odaberete budućnost punu života. Budućnost ispunjenu tigrovima, polarnim medvjedima, risovima i dupinima. Ovog Božića izaberite dar za zaštitu prirode i zdravlje našeg planeta. Jer samo osiguravajući svoje zdravlje i zdravlje svoje djece možemo spriječiti buduće pandemije.

Možete "udomiti" tigra, risa ili bijelog medvjeda i pružiti radost sebi i svojim najmilijima. WWF će vam poslati posebnu, svečanu verziju potvrde o posvojenju koja može krasiti vaš zid.

Da biste simbolično posvojili ugroženu životinju, slijedite ove korake:

  1. Idite na donacije.wwfadria.org
  2. Odaberite životinju koja vam je draga
  3. Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi!)
  4. Dragoj osobi upišite svoju poruku ili čestitku
  5. Odaberite dan i vrijeme kada želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu.

Ako ste životinju odabrali za sebe, svečani će certifikat stići odmah!

„Simboličkim posvajanjem ugrožene životinje podržavate rad WWF-a i omogućujete nam da osiguravamo život na zdravom planetu. Sada je važnije nego ikad izgraditi uravnoteženi odnos s prirodom, štiteći tako vlastito zdravlje. Ove godine pozivamo vas da darujete nešto originalno i velikodušno za bolju budućnost. Učinite ovaj Božić jedinstvenim za sve nas!", ističe Petra Boić Petrač iz WWF Adrije.

Prema WWF-ovom ovogodišnjem Izjveštaju od stanju planeta, od 1970. godine, veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena je za zabrinjavajućih 68%. Na nama je da preokrenemo ovaj zastrašujući pad! Njihova je budućnost u našim rukama, a djelovati možemo odmah.  Svojom malom donacijom, simboličnim posvajanjem životinje, podržat ćete rad WWF-a na terenu i pridonijeti projektima koji uključuju lokalne zajednice i smanjenje sukoba između ljudi i velikih zvijeri.certifikat ris