Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 12 Siječanj 2023 07:16

Veselo proslavljena Nova godina za ugostitelje i djelatnike u ugostiteljstvu

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

VETOVO -  Ugostitelji i djelatnici u ugostiteljstvu koji redovito naporno rade dok mi svi ostali slavimo dolazak Nove godine, pa oni organiziraju svoj doček Nove godine desetak dana kasnije. Tradicija je to koja se održavala još iz prošte države, a nastavljena je i u Republici Hrvatskoj.

Ove godine domaćin je bio Restoran Schon blick iz Vetova koji je prošle godine izvučen iz šešira kao ovogodišnji domaćin. Sestre Josipa i Anita Miličević, po riječima svih nazočnih odlično su se iskazale, a posebno su svi bili zadovoljni sa hranom koja je bila na raspolaganju cijelu večer. Bila je tu nakon predjela odlična vruća juha, a onda je na velikom stolu bilo desetak jela na izbor, sve delicija. Na kraju su se posebno iskazale i sa slatkim stolom.

Uz domaćicu Josipu Miličević koja je na početku sve pozdravila i zaželjela dobar provod, obratio se i predsjednik Udruženja obrtnika Požege Željko Pojer. Ove godine bilo je po riječima svih najživlji doček a odazvalo se oko 200 ugostitelja i njihovih djelatnika.

Cijelu večer je bilo vrlo veselo, za što je svakako bio zaslužan Jocks band iz Pakraca, pa je plesni podij bio stalno pun, a posebno je bilo živo kada su se gotovo svi, najviše ženski dio, uhvatili u kukunješće.

Slijedeće godine što je opet odradio šešir, domaćin dočeka Nove godine za ugostitelje će biti Svečana dvorana Provansa u Zagrađu.

Galerija slika