Četvrtak, 21 Lipanj 2018 09:44

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađe u Pakracu, lopovi u bijegu

U srijedu, 20. lipnja, policijskim službenicima je prijavio 53-godišnjak da mu je u razdoblju od 13. do 20. lipnja 2018. godine, u Pakracu, u Ulici Matice Hrvatske, s neograđenog gradilišta, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio razne predmete, a u vlasništvu njegovog obrta s područja Lipika.

Također je u noći s utorka na srijedu, 19./20. lipnja 2018. godine, u Pakracu, u Ulici Matice Hrvatske, s neograđenih gradilišta, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio razne predmete i građevinski materijal u vlasništvu tvrtki iz Lipika i Požege.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao četiri ručne bombe

U srijedu, 20. lipnja, na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima četiri ručne bombe koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Vožnjom unatrag udario u rasvjetni stup i pobjegao

U srijedu, 20. lipnja, oko 7.40 sati, u Lipiku, u Ulici Marije Terezije, 58-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, kutinskih registarskih oznaka, vozio je unazad a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u rasvjetni stup nakon čega je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: ilustracija