Banner 750x94 kolinda

vincelovo vetovo 2020

Breadcrumbs

Utorak, 20 Kolovoz 2019 09:18

U Pakracu oštetio polubranik a u Požegi vozačica zaboravila povući ručnu kočnicu

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U ponedjeljak, 19. kolovoza 2019., oko 14.55 sati, u ulici Aleja kestenova u Pakracu, na cestovno željezničkom prijelazu, 46-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka, nije se zaustavio pred prijelazom u vrijeme kada su svjetlosno signalni uređaji najavljivali da se prijelazu približava vlak, odnosno u vrijeme kada su se polubranici počeli spuštati, zbog čega je udario u polubranik i oštetio ga. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 18 sati u Ulici Pape Ivana Pavla II, u Požegi, 20-godišnjakinja je parkirala osobni automobil, a prije napuštanja istog nije poduzela sve mjere i radnje da istog osigura da sam ne krene (aktivirala parkirnu kočnicu), nakon čega se vozilo samo pokrenulo i udarilo u parkirani osobni automobil marke „Škoda“ požeških registarskih oznaka kojeg je prethodno parkirao 18-godišnjak. Vozačici je na mjestu naplaćena novčana kazna.

Predali ubojita sredstva u Požegi i Jakšiću

U ponedjeljak, 19. kolovoza 2019., na području Požege, 60-godišnjak je iskoristio  zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predao automatsku pušku sa šest pripadajućih spremnika i 150 komada streljiva, te jedan tromblon, dok je na području Jakšića, 37-godišnjak policijskim službenicima predao ručnu bombu, a što je sve izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.