Srijeda, 04 Rujan 2019 09:29

Iz policijske bilježnice - četiri prometne nesreće i otuđenje novca

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Otuđen novac

U razdoblju od 15. kolovoza do 2. rujna 2019., u Požegi, u Ulici Zdenke Marković, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće otuđio novac u vlasništvu 41-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak, 3. rujna 2019., u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 77-godišnji biciklist skretao je ulijevo, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je prednjim dijelom bicikla udario u prednju desnu bočnu stranu teretnog automobila marke „Iveco“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je istim smjerom upravljao 21-godišnjak i pri tome skretao ulijevo, a da se također nije uvjerio da može učiniti tu radnju. U prometnoj nesreći 77-godišnjak je teško ozlijeđen. Protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu, dok nadležnom državnom odvjetništvu slijedi posebno izvješće.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Frkljevci i u Požegi u ulicama Županijska i Osječka i jedan bijeg  s mjesta prometne nesreće u mjestu Trenkovo.