Četvrtak, 12 Rujan 2019 09:06

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Oštećen automobil

U razdoblju od 9. do 11. rujna 2019., u Pakracu, u Ulici kneza Domagoja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je neutvrđenu gorivu materiju zapalio ispod zadnjeg lijevog pneumatika osobnog automobila marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 57-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu, 11. rujna 2019., oko 14.30 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Pavla Radića i fra Grge Martića, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, pretjecala je 57-godišnjakinju koja je upravljala biciklom. Nakon toga je skrenula udesno, neposredno ispred vozačice bicikla i prepriječila joj put te je bicikl udario u vozilo.

U prometnoj nesreći 57-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a protiv 20-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici, dok jedan bijeg bilježimo u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.