Četvrtak, 07 Studeni 2019 13:20

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(25 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 31. kolovoza 2019. oko 23 sata, u Pleternici, Trg bećarca, 54-godišnjakinja verbalno i tjelesno napala 48-godišnjakinju i protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 13. (tuča, vika i galama) iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pronašao bombu

U srijedu 6. studenoga 2019. u mjestu Radovanci, 26-godišnjak je prilikom čišćenja vikendice pronašao jednu ručnu bombu koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prometna problematika

U srijedu 6. studenoga 2019. oko 7.45 sati u mjestu Antunovac (kod Lipika) u Ulici Poljanska, 48-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Ford“, kutinskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom i prešla na suprotnu prometnu traku te prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio autobusa marke „MAN“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak.

Uslijed udara osobni automobil je odbačen na istočnu prometnu traku, dok je autobus sletio s kolnika u putni kanal. Protiv vozačice slijedi prekršajni nalog zbog neprilagođene brzine.

U vremenu od 8.15 do 9.30 sati za sav promet je bila zatvorena županijska cesta ŽC 3168 i promet se odvijao alternativnim pravcima.