Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 11:00

Tijekom vikenda čak tri zapljene marihuane, ali i dva bijega s mjesta prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Neovlašteno posjedovali marihuanu

U subotu 16. studenoga 2019. oko 22.50 sati na području Pleternice, policijski službenici su zatekli 19-godišnjaka i kod njega pronašli marihuanu.

U nedjelju 17. studenoga 2019. oko 2 sata, također na području Pleternice, policijski službenici su kod 23-godišnjaka pronašli marihuanu, drobilicu i tablete.

Istoga dana, u poslijepodnevnim satima na području Požege, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli marihuanu.

Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijaju zlouporabe droga.

Ugrožavao promet

U subotu 16. studenoga 2019. oko 10.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Hrvatskih branitelja i Mlinske, zatečen je 43-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,88 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Požar

U nedjelju 17. studenoga 2019. oko 14.15 sati u Kaptolu u Požeškoj ulici, uslijed prijenosa topline s metalnog dimnjaka došlo je do požara na krovištu kuće u vlasništvu 44-godišnjaka.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U nedjelju 17. studenoga 2019. oko 10.30 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, 82-godišnji vozač koji je upravljao mopedom, požeških registarskih oznaka, iz zasad neutvrđenih razloga pao je s mopeda na kolnik i teško se ozlijedio. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće, u Požegi u Orljavskoj ulici i u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića.