Petak, 15 Svibanj 2020 09:45

Vozio pod vidnim utjecajem alkohola ali testiranje je odbio pa je završio na trežnjenju

Ocijeni sadržaj
(23 glasova)

Ugrožavao promet

U četvrtak 14. svibnja 2020. oko 18 sati u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometna problematika

U četvrtak 14. svibnja 2020. oko 17.15 sati u Požegi u Industrijskoj ulici unutar kruga prodavaonice, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u metalno krilo ulaznih vrata na kolnom ulazu. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Pronašao minu

U srijedu 13. svibnja 2020. u šumskom dijelu u blizini mjesta Kamenska, djelatnik šumarije je pronašao jednu minobacačku minu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata i koju je tijekom jučerašnjeg dana izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.