Petak, 02 Veljača 2024 09:47

52-godišnji vozač u Vidovcima prošao kroz crveno i udario u automobil 18-godišnjakinje - 2 osobe ozlijeđene

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije ženske osobe starosti 17 i 18 godina koje su se nalazile kao putnice u vozilu kojim je upravljala 18-godišnjakinja, a protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog  -

U četvrtak 1. veljače 2024. oko 20.55 sati u mjestu Vidovci na križanju ulica Stjepana Radića i Šokačke, 52-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom dolaskom do križanja nije zaustavio vozilo iako je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo te je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 18-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije ženske osobe starosti 17 i 18 godina koje su se nalazile kao putnice u vozilu kojim je upravljala 18-godišnjakinja, a protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometna na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Sokolovoj ulici i na Trgu Svetog Trojstva.