Subota, 23 Ožujak 2024 08:43

27-godišnjak iz Kaptola lažno prijavio gubitak vozačke dozvole a 76-godišnjaka iz Kaptola prevarili da uplati 900 eura pa mu slijedi veliki novčani dobitak

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Protiv 27-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu  -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

Naime, osumnjičeni je u prostorijama PU požeško-slavonske lažno prijavio gubitak vozačke dozvole koja mu je oduzeta u inozemstvu nakon čega je podnio zahtjev za izdavanje nove vozačke dozvole, a koji mu je odobren te mu je ona izdana.

Protiv 27-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu  -

U petak 22. ožujka 2024., policijskim službenicima je prijavio 76-godišnjak s područja Kaptola da je tijekom ožujka 2024. na društvenoj mreži stupio u kontakt s nepoznatom osobom koja mu je htjela donirati veći novčani iznos ali da prvo treba uplatit trošak transakcije u iznosu većem od 900,00 eura što je on i učinio te shvatio da je prevaren.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.