Nedjelja, 24 Ožujak 2024 09:45

Noćas za vrijeme akcije 23-godišnjak u Požegi i 34-godišnjak u Pakracu vozili uz alkohol - oba vozača smještena u posebnu prostoriju policije

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U nedjelju 24. ožujka 2024 oko 0.05 sati u Požegi u Vukovarskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 0,96 promila upravljao 23-godišnjak, a koji je odbio testiranje na prisutnost droga.

Istoga dana, oko 1.10 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 34-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,14 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.