Petak, 24 Travanj 2015 09:37

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Brusniku izgorjelo krovište i 80 bala sijena, u Biškupcima krovište stare škole

 U četvrtak, 23. travnja, oko 10.30 sati, u mjestu Brusnik, iza štaglja,  79-godišnjak je palio staro sijeno te je uslijed jakog vjetra došlo do prenošenja vatre na bale sijena i krovnu konstrukciju gospodarskih zgrada prilikom čega je došlo do požara u kojem je izgorjelo krovište te oko 80 komada bala sijena.

Istoga dana, oko 22 sata, u mjestu Biškupci, na neutvrđeni način je došlo do požara na zgradi stare škole prilikom čega je izgorjelo krovište. Slijedi policijski očevid.

39-godišnjak "fenomen" sa 4 promila alkohola narušavao javni red i mir

U četvrtak, 23. travnja, oko 14 sati, u mjestu Toranj, 39-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,02 promila vikao i galamio na 32-godišnjaka (1,15 promila) i 37-godišnjakinju nakon čega je mokrio po kolnom ulazu i ulaznoj kapiji. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 39-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Udario "Golfom" u ogradu i pobjegao, ubrzo pronađen

U četvrtak, 23. travnja, oko 17.30 sati, u mjestu Prekopakra, u Ulici dr. Ante Starčevića, 42-godišnji muškarac koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen Golf“, daruvarskih registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te udario u metalnu ogradu u vlasništvu 46-godišnjaka. Nakon udara 46-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: DVD Velika (Biškupci požar)