Utorak, 30 Lipanj 2015 10:35

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dobro čuvajte svoje bicikle, sve više kradljivaca u Požegi 

 U ponedjeljak, 29. lipnja, tijekom dana, u Požegi, u Njemačkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio zaključani bicikl marke „Trek“ u vlasništvu 39-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

34-godišnjaku nepoznati počinitelj ukrao domaće životinje

 U noći sa nedjelje na ponedjeljak, 28./29. lipnja, u mjestu Antunovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz neograđenog prostora otuđio domaće životinje u vlasništvu 34-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Pijan bez kacige i vozačke dozvole vozio neregistrirani motor

 U ponedjeljak, 29. lipnja, oko 10.20 sati, u mjestu Donja Obrijež, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 56-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,90 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom marke „Italscooter“. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao vozačku dozvolu i zaštitnu kacigu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Istoga dana, oko 21.20 sati, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, u prometu je zatečen 56-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke „IMT“, kojemu je bilo pridodano priključno vozilom slavonskobrodskih registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,60 promila. 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Narušavao javni red i mir

 U ponedjeljak, 29. lipnja, oko 14.50 sati, u mjestu Jaguplije, 18-godišnjak je vikao i galamio čime je narušavao javni red i mir te protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Dragovoljna predaja oružja i streljiva

 U ponedjeljak, 29. lipnja, na području grada Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima dvije puške, 50 komada patrona te oko 200 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija