Petak, 10 Srpanj 2015 11:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zbog prevelike brzine udario u betonski stup

 U četvrtak, 9. srpnja oko 20.45 sati u mjestu Drškovci, u Ulici braće Radića na parkirališnom prostoru ugostiteljskog objekta nepoznati vozač osobnim automobilom marke „Opel Kadet“, bez registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i oštetio betonski stup u vlasništvu 67-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja.

 Vozio pijan i sletio s ceste te udario u rasvjetni stup

 U četvrtak, 9. srpnja, oko 23.30 sati u mjestu Vetovo u Kutjevačkoj ulici 30-godišnji vozač osobnog automobila marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola (1,63 promila) izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u betonski stup javne rasvjete, a potom u prometni znak. 30-godišnji vozač i 32-godišnji suvozač lakše su tjelesno ozlijeđeni, a protiv vozača slijedi prekršajna prijava.

 Dragovoljna predaja streljiva

 U četvrtak, 9. srpnja, policijskim službenicima, osoba koja je željela ostati anonimna, predala je više komada streljiva raznog kalibra.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija