Srijeda, 03 Veljača 2016 10:24

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Šumska krađa

U razdoblju od 20. prosinca 2015. do 1. veljače 2016. godine, u šumskom predjelu u blizini mjesta Vidovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu „Šumarije Požega“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Zatečen u krađi parfema

U utorak, 2. veljače, oko 10.20 sati, u Požegi, u Mesničkoj ulici, u trgovini je u krađi parfema zatečen 28-godišnjak sa područja grada Požege. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak u više navrata tijekom mjeseca siječnja krao parfeme zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Siska te 35-godišnjim državljaninom BiH koje se sumnjiči da su u razdoblju 12./13. travnja 2015. godine, u mjestu Dobrovac, u Ulici Stjepana Radića, provalili u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Siska prilikom čega su otuđili cigarete. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Požege te 21-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja općine Velika koje se sumnjiči da su u razdoblju od 11. do 13. siječnja, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, iz nezaključane pušnice otuđili razne suhomesnate proizvode u vlasništvu 59-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Teretnim vozilom zabio se u zadnji dio "Renaulta"

U srijedu, 3. veljače, oko 4.55 sati, u mjestu Novo Selo, u Ulici Hrvatskih dragovoljaca, 28-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, vinkovačkih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u zadnji dio osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 35-godišnjakinja. Protiv 28-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.