Petak, 01 Srpanj 2016 10:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 22-godišnjak

U četvrtak, 30. lipnja, oko 19.25 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, 22-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i na zadnjem kotaču upravljao motociklom marke „Yamaha“, požeških registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad motociklom prilikom čega je udario u parkirani osobni automobil marke „BMW“, virovitičkih registarskih oznaka uslijed čega dolazi do odbacivanja na kolnik te zapaljenja motocikla. Tom prilikom su od krhotina otpalih sa motocikla oštećena dva parkirana osobna automobila marke „Volkswagen“ i „Mercedes“. U prometnoj nesreći 22-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Na prevaru pokušao ishoditi novu vozačku dozvolu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je u travnju 2016. godine, na referadi Policijske uprave požeško-slavonske prijavio gubitak vozačke dozvole RH te pokušao ishoditi novu vozačku dozvolu iako je znao da je 2002. godine vozačku dozvolu RH zamijenio za vozačku dozvolu Republike Italije čime je službenike pokušao dovesti u zabludu da mu izdaju novu dozvolu. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Zbog preglasne muzike vlasnik lokala zaradio optužni prijedlog

U petak, 1. srpnja, oko 2 sata, u Požegi, u Mesničkoj ulici, iz ugostiteljskog objekta se kroz otvorena vrata duži vremenski period čula glasna glazba čime se remetio noćni mir građana zbog čega protiv 30-godišnjeg vlasnika lokala slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: Vladimir Protić