Srijeda, 02 Studeni 2016 10:29

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kuću u Velikoj

U razdoblju od 29. listopada do 1. studenoga, u mjestu Velika, u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 53-godšnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pronađena nestala osoba

U ponedjeljak, 31. listopada, oko 19 sati, u mjestu Velika, iz obiteljske kuće, u nepoznatom pravcu se udaljio 22-godišnjak. Za njim su tragali HGSS i policijski službenici, a on se u utorak, 1. studenoga sam vratio na kućnu adresu.

Narušavali javni red i mir

U ponedjeljak, 31. listopada, oko 17.15 sati, u mjestu Novi Majur, na ulici, verbalno su se i tjelesno sukobili 36-godišnjak (1,28 promila) i 71-godišnjakinja (1,42 promila) zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

U utorak, 1. studenoga, oko 3 sata, u Požegi, u Ulici Matice Hrvatske, na ulici, verbalno su se i tjelesno sukobili 22-godišnjak i 23-godišnjak (1,27 promila). Protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Požar na kući u Lipiku

U utorak, 1. studenoga, oko 22.15 sati, u Lipiku, u Ulici Matije Gupca, na neutvrđeni način je do požara na krovištu obiteljske kuće u vlasništvu 82-godišnjaka. Slijedi policijski očevid.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 31. listopada, oko 13.45 sati, u Požegi, u Ulici kralja Krešimira došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom između radnog stroja i osobnog automobila.

Ugrožavao javni promet

U utorak, 1. studenoga, oko 18.05 sati, u Pakracu, u Ulici Pilanski put, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 54-godišnjaka koji je za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,83 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija