Srijeda, 10 Travanj 2024 11:14

Plesni studio Marine Mihelčić uspješan na natjecanju u Križevcima

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić proteklog je vikenda sudjelovao na međunarodnom plesnom festivalu u Križevcima pod nazivom KRIŽEVCI DANCE CUP.

Bili su dio 1200 plesača koji su se natjecali kroz dva dana, a iz studija ističu da su preponosni na sve njihove plesače koji su ostvarili izniman uspjeh.

Seniorke Tara Matijević, Nika Bokor, Jana Dvoraček, Ema Marić, Lana Mršić, Ena Babić, Renea Mihić i Barbara Barišić iz dvije požeške plesne skupine pod nazivom DREAM i STARS natjecale su se u tri plesne kategoriji grupno i u dvije kategorije sa solima. U jednoj koreografiji pridružila im se i Hana Ledić i 5 manjih plesača iz plesnog studija iz Nove Gradiške.

Sve grupe su osvojile zlatno odličje, a solistice Ena Babić i Lana Mršić osvojile su treće i prvo mjesto. Uz prvo mjesto Lana Mršić uspjela je ući i u GALA VEČER natjecanja u koju ulazi 10 najbolje ocijenjenih koreografija.

- Ulazak u gala večer je zasluženo priznanje njenog predanog rada, puno treniranja i umjetničkog izraza.

Sada nastavljaju dalje sa pripremama za predstave, regionalno natjecanje i za odlazak na svjetsko natjecanje u plesu u Prag na koje kreću krajem lipnja s velikim brojem koreografija u kojima su se ove djevojke uspjele kvalificirati za odlazak. Hvala svima koji nas prate i podržavaju, a najviše našim roditeljima - rekla je trenerica Nataša Ledić.