Banner 750x94 KULENOVA (2)

Pozeska kronika banner final

Breadcrumbs

Četvrtak, 10 Siječanj 2019 09:55

„Orljava“ košulje dvije godine će oblačiti osoblje najvećeg prijevoznika „Arriva“

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA - Direktor Sektora nabave Arrive Hrvatska Tihomir Simon i predsjednik Uprave Orljave Luka Balenović potpisali su u Požegi Ugovor zahvaljujući kojem će zaposlenici vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj nositi košulje šivane upravo u požeškoj tvornici odjeće.

Arriva Hrvatska u čijem su sastavu tvrtke Autotrans, App i Panturist, zapošljava 1400 djelatnika, a netom potpisanim Ugovorom za njihove vozače i prodajno osoblje osigurana je dvogodišnja količina visokokvalitetnih košulja. Nabavka nove službene odjeće sastavni je dio procesa brendiranja kojeg Arriva Hrvatska intenzivno provodi posljednjih godinu dana, a odluka o nabavci košulja od Orljave rezultat je dugogodišnje uspješne suradnje ovih tvrtki ali i orijentiranosti Arrive na suradnju s lokalnim gospodarstvenicima.Arriva Hrvatska i Orljava potpisale dvogodišnji ugovor Tihomir Simon i Luka Balenović 2

Prilikom potpisivanja ugovora, predsjednik Uprave Orljave Luka Balenović izjavio je: - Veseli nas da se i nakon ulaska tvrtke App u sustav Arriva grupe nastavlja i dalje naša dugogodišnja poslovna suradnja. U vrlo kratkom roku Arriva Hrvatska značajno je proširila naš poslovni odnos, prepoznala Orljavu kao regionalnog lidera u proizvodnji muških košulja i ženskih bluza, te nas je odabrala kao dobavljača službenih košulja za svoje djelatnike. Uvjereni smo da će se i ubuduće nastaviti naša poslovna suradnja na obostrano zadovoljstvo naših tvrtki.

Direktor Sektora nabave u Arrivi Hrvatska Tihomir Simon, izrazio je zadovoljstvo potpisanim Ugovorom te istaknuo: - Odlučili smo se za nabavu službenih košulja od naše poznate domaće tvrtke jer smo u njima pronašli pouzdanog partnera koji se tijekom dosadašnje suradnje dokazao visokom kvalitetom kao i konkurentnošću. Ujedno, želja nam je proširiti suradnju te uključiti i ostale zemlje članice Arrive, kojih je ukupno 14 u sklopu Grupacije, i na ovaj način pomoći hrvatskom gospodarstvu, a posebice gospodarstvu Slavonije.