Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020 14:06

Poljoprivredna televizija Požega poljoprivrednicima nudi specijalizirani program putem platformi i live streaminga

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Kako trenutno u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatsku stigao Korona virus koji je ugrozio zdravlje naših sugrađana i poljoprivrednika te znatno otežao rad i plasman robe na tržište, Poljoprivredna Televizija je odučila pomoći da poljoprivrednici lakše prebrode novo nastalu situaciju.

Poljoprivredna televizija postoji već 8 godina i prva je i jedina televizija koja ima specijalizirani program za poljoprivedne teme, ruralni razvoj i život na selu Emitiramo se u cijeloj Hrvatskoj putem platformi MaxTv, A1 Tv, B.net Tv, Amis Tv i Iskon Tv,a u Bosni i Hercegovini putem platforme Home Tv. Gledatelji nas također mogu pratiti  putem live streaminga na našoj web stranici.

Poljoprivredna televizija ima specifičan profil gledatelja te postiže visoku gledanost. Uvijek su nam važni naši gledatelji, kao i naši klijenti koji su prepoznali važnost naše televizije. Naši gledatelji su nam zaista važni, odnosno marljivi poljoprivrednici i proizvođači poljoprivrednih proizvoda koji su sve ovo vrijeme bili uz nas, stoga je važno da je i mi budemo uz njih u ovom trenutku.

Ovim putem pozivamo sve poljoprivrednike koji imaju problema s plasmanom svoje robe do svojih kupaca da nam pošalju kratak opis proizvoda ili listu proizvoda kojeg prodaju, sliku, adresu i broj telefona uz napomenu da šalju li proizvode poštom ili dostavljaju na kućnu adresu. Poljoprivredna TV će oglas napraviti besplatno i prikazivati ga u tv programu. Svoje podatke zainteresirani mogu poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili nas nazvati na telefon 099/399-2154, stoji u priopćenju koje nam je poslala Danijela Ergović, voditeljica marketinga i prodaje.