Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 09:07

Poseban naglasak na ulogu HDZ-a u razvoju Hrvatske i međunarodnim odnosima

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

MEĐUNARODNI TAJNIK HDZ-A DR.SC. DAVOR BOŽINOVIĆ ODRŽAO SASTANAK S PREDSJEDNIKOM POŽEŠKO-SLAVONSKOG HDZ-A PROF.DR.SC. ŽELJKOM GLAVIĆEM TE GRADONAČELNICIMA I NAČELNICIMA S PODRUČJA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE - 

POŽEGA - Prigodom boravka ministra unutarnjih poslova dr.sc. Davora Božinovića u Požegi, a nakon potpisivanja međusobnog ugovora o sufinanciranju Energetske obnove zgrade Policijske postaje Požega s gradonačelnikom Požege Darkom Puljašićem, održan je sastanak s gradonačelnicima i načelnicima općina s područja Požeško-slavonske županije na inicijativu predsjednika požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željka Glavića.

Ministar Davor Božinović, ujedno je i međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice pa je na sastanku s gradonačelnicima i načelnicima općina tema bila aktualna politička situacija u državi i županiji, s posebnim naglaskom na ulogu HDZ-a u razvoju Hrvatske i njezinom pozicioniranju u domaćim i međunarodnim odnosima. Međunarodni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Davor Božinović jasno je ukazao na smjer kojim stranka vodi Hrvatsku prema konačnom cilju, uređenoj, modernoj i naprednoj europskoj državi.

DSC 5547